Ohjelmallinen Avoimet ovet -päivä

Syyskuussa järjestetään ohjelmallinen Avoimet ovet -päivä lauantaina 16.9. klo 10-14 Harjun oppimiskeskuksessa ja alueen Pieniä Kavioita-yrityksessä.

Kaikille avoimessa tapahtumassa voi tutustua luonnonvara-alan ammatillisen oppilaitoksen koulutustarjontaan, poniyrittäjän toimintaan ja nauttia eri opetusalojen näytöksistä.


Luvassa on kukkakorujen tekemistä kukkasidontaluokassa, maksullista talutusratsastusta ja kärryajelua, ruohonleikkurirata, koulutuksen esittelyä, maksullisia simulaattoriratsastuskokeiluja (5€ varaathan mukaan käteistä) näytösten ulkopuolella sekä kahvio. Lisäksi hevosajoneuvomuseo avautuu tapahtuman ajaksi ja luontoalan opiskelijat ohjaavat sammalsydänten tekoa Lampipuistossa. Tapahtumassa arvotaan myös lippuja hevosalan suurtapahtumaan Helsinki International Horse Show:hun lokakuussa.

Harjussa hevosalaa opiskeleva pääsee hyödyntämään oppimisympäristönä monipuolisia hevosurheilualueita, aktiivipihattoa ja hiomaan taitojaan ratsastussimulaattorilla. Laaja opetusmaatila peltoineen ja metsineen tarjoaa erinomaiset olosuhteet myös maatalous-, metsä- sekä luonto- ja ympäristöalan opetukseen. Kansainvälisen Green Flag Award -tunnuksen saanut kampuspuisto lampialueineen mahdollistaa monipuolisen puutarha-alan opetuksen.

Kalenteriin kannattaa merkitä myös myöhemmin järjestettävät Tutustu Harjuun -kierrokset opiskelusta kiinnostuneille ja heidän läheisilleen 10.10. 2023 ja 23.1. 2024.

Saapumisosoite: Viipurintie 50, 49980 Ravijoki

Ohjelma:
10:00 Tapahtuma alkaa
10:15 Esteratsastusnäytös (Nestori-maneesi)
10:30 Raivaussahanäytös (Harjun lähialueella, kohteelle opastus)
10:45 Simulaattorinäytös (Nestori-maneesin opetusluokka)
11:15 Kouluratsastusnäytös (Martta-maneesi)
11:45 Aktiivipihattokierros
12:15 Raivaussahanäytös (Harjun lähialueella, kohteelle opastus)
12:30 Simulaattorinäytös (Nestori-maneesin opetusluokka)
13:15 Maastoesteratsastusnäytös (maastorata maneesien välillä)

Ratsastaja simulaattorilla.