Hevosen käsittely ja kouluttaminen – Hevostalouden pt tutkinnon osa

Tutkinnon osa: Hevosen käyttäminen eri toimintamuodoissa

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut hevosten käsittelystä ja kouluttamisesta. Sinulla on jo kokemusta hevosista aikaisempien koulutusten tai harrastusten tai työelämän kautta. Koulutuksella hankit myös valmiuksia jatkaa opintoja Hevostalouden at – Hevosen kouluttaminen tutkinnon osan opintoihin.

Opi ymmärtämään ja kommunikoimaan hevosen kanssa. Koulutuksen tavoitteena on tehdä arjessa toimimisesta helpompaa, rennompaa ja turvallisempaa, sekä parantaa ihmisen ja hevosen välistä yhteistyötä.

Opiskelu monimuotona – sisältää lähiopetusta Harjussa, verkko-opintoja ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Opinnot on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Onnistumisen mahdollisuudet hevosten kouluttamisessa ovat suurimmat, kun se tehdään tutkittuun tietoon ja kokemukseen perustuen.
Koulutuksen avulla opit toimimaan hevosten kanssa tietoisesti ja turvallisesti. Saat laatua ja mielekkyyttä hevosen kanssa toimimiseen ja teet tietoisia valintoja hevosen kouluttamistilanteissa.
Koulutuksessa opit hahmottamaan hevosen häiriökäyttäytymiseen johtavia syitä, valitsemaan kullekin hevoselle ja kuhunkin tilanteeseen sopivimmat menetelmät ja toimintatavat sekä arvioimaan toimiesi tuloksellisuutta. Koulutuksen aikana opit ennakoimaan ristiriitatilanteita ja reagoimaan jo ennen ongelmien syntymistä.
Opit:
• muokkaamaan päivittäisiä rutiinejasi hevosen koulutusta ja hyvinvointia palvelevaksi
• ymmärtämään hevosta ja erottamaan koulutuksen kannalta olennaisia signaaleja
• muokkaamaan omaa toimintaasi hevoselle ymmärrettävämpään muotoon
• toimimaan paremmassa vuorovaikutuksessa hevosten kanssa

Hae opiskelemaan jatkuvassa haussa Harjuun!