Meille töihin

Harjun oppimiskeskuksen avoimet työpaikat

Harjun Oppimiskeskus Oy on Virolahdella toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan oppilaitos, joka järjestää hevostalouden, maatalouden, metsäalan, puutarha-alan sekä luonto- ja ympäristöalan ammatillista koulutusta. Lisäksi luonnonkauniissa ja historiallisessa kartanomiljöössä toteutetaan monipuolisesti elämyksellisiä matkailupalveluja.


HEVOSALAN TAITOVALMENTAJA

Oppilaitos on vahvistamassa ja kehittämässä hevostalouden toimintojaan. Uudenaikaisen hevostenhoidon koulutus- ja tutkimusympäristön toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi haemme palvelukseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hevosalan taitovalmentajaa. Haettava tehtävä muodostuu opetushevosten ratsuttamiseen (myös nuoret hevoset), erilaisten hevosalan oppimisympäristöjen ylläpitämiseen ja kehittämiseen, asiakkaiden ohjaamiseen ratsastussimulaattorilla sekä opiskelijoiden ohjaamiseen hevosalan opinnoissa (myös ratsastuksen opetus).

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa ammatillista tutkintoa – ratsuttaja, ratsastuksenopettaja tai ratsastuksenohjaaja. Lisäksi edellytämme valmiuksia käyttää tekniikkaa ja teknologiaa sekä erinomaisia ryhmä- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme sitoutumista, avoimuutta ja innostuneisuutta uusista tutkimus- ja kehittämismahdollisuuksista sekä osaamista ja näkemystä hevosten hyvinvoinnin kehittämisestä sekä tarvittaessa valmiuksia kansainvälisiin tehtäviin ja hanketyöhön. Työaika pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin.

Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva haettuun tehtävään. Tehtävässä sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja nykyaikaisen työympäristön ja työn sisällön sekä hyvät henkilöstöedut. Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokra-asuntoon.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan viimeistään 1.8.2024. Hakemukset sähköpostilla 13.6.2024 mennessä osoitteeseen: suvi.mcintosh@harjunopk.fi.

Liitä hakemukseesi referenssit kouluttamistasi hevosista suosittelijoineen, kilpailutulokset ajalta 1.1.2023-31.5.2024, videohaastattelu itsestäsi, ratsastusvideot sekä esteratsastuksesta (100 cm) ja kouluratsastuksesta (HeA).

Lisätietoja tehtävästä: Tutkimuskoordinaattori Juliska Storskrubb, juliska.storskrubb@harjunopk.fi

APULAISREHTORI

Harjun Oppimiskeskus Oy on Virolahdella toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan oppilaitos, joka järjestää hevostalouden, maatalouden, metsäalan, puutarha-alan sekä luonto- ja ympäristöalan ammatillista koulutusta. Lisäksi luonnonkauniissa ja historiallisessa kartanomiljöössä toteutetaan monipuolisesti elämyksellisiä matkailupalveluja.

Haemme apulaisrehtoria johtamaan ja kehittämään oppilaitoksemme pedagogista toimintaa. Apulaisrehtori toimii opetushenkilöstömme esihenkilönä ja vastaa oppilaitoksemme opetus- ja koulutustoiminnasta ja opiskeluhuollosta sekä toteuttaa monipuolisesti ja laaja-alaisesti sidosryhmäyhteistyötä. Apulaisrehtori vastaa lisäksi opiskelija-asuntolan toiminnasta.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta esihenkilötyöstä ja ammatillisen koulutuksen järjestämisestä sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Eduksi hakijoille luetaan ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys ja opetushallinnon johtamisen tutkinto sekä käytännön osaaminen tiedolla johtamisesta.

Tarjoamme monipuolisen ja nykyaikaisen työympäristön sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Tehtävässä sovelletaan yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002 6§) mukainen ote rikosrekisteristä ja hyväksyttävä lääkärintodistus 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Hae tehtävään jättämällä CV:si ja hakemuksesi viimeistään maanantaina 13.5.2024.
Rekrytoinnissa meitä tukee Eezy Personnel.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Jenni Kemppainen p. 050 330 1430 sekä rehtori Mika Palosara p. 044 023 2980.

Haku alkaa 2. toukokuuta 2024 ja päättyy 13. toukokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hakulomake: https://ats.talentadore.com/apply/apulaisrehtori/DgK6gN

Jätä avoin hakemus

Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa avointa tehtävää juuri nyt, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteella suvi.mcintosh@harjunopk.fi.


Meillä työskentelee eri alojen asiantuntijoita, opetus- ja ohjausalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee myös muun muassa ruoka-, kiinteistö-, hallinto- ja talouspalveluiden, markkinoinnin ja tietohallinnon ammattilaisia. Tarjolla saattaa olla esimerkiksi sijaisuuksia, lyhytaikaisia työtehtäviä sekä muita asiantuntijatehtäviä muun muassa luennoitsijoina ja kouluttajina.