Kokous- ja juhlatilat

Harjun monipuoliset juhlatilat

Harjun kartanomiljöö on suosittu hääpaikka, mutta juhlatilamme sopii erinomaisesti myös muiden juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Harjussa on monipuoliset kokous- ja juhlatilat, joissa voi järjestää muun muassa rippi- ja ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä, erilaisia yritystilaisuuksia, kuten koulutustilaisuuksia, kokouksia tai virkistyspäiviä, kesä- ja joulujuhlia unohtamatta. Autamme mielellämme teitä valitsemaan sopivat tilat tarpeidenne mukaan. Harjusta myös maistuvat ruoat niin pienille kuin isommillekin ryhmille tilaisuuksien yhteydessä.

Harjusta löytyy useita juhlatiloja kartanosta maalaisromanttiseen navettarakennukseen

Kiessin vintti on maalaisromanttinen juhlatila, joka sopii täydellisesti esimerkiksi hääjuhliin! Kiessin vintti sijaitsee vanhan navettarakennuksen yläkerrassa ja sinne mahtuu noin 130 henkilöä ruokailemaan ja juhlimaan. Juhlatarjoilun voit järjestää itse tai käyttää pitopalveluamme. Tutustu Kiessin Vintin juhlatiloihin täällä.

Harjun 1816 valmistuneen kartanon juhlatilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten merkkipäivien ja juhlien pitopaikaksi sekä pienimuotoisten kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Tutustu Harjun Kartanon juhla- ja kokoustiloihin täällä.

Harjun liikuntasalissa on tilaa isommillekin kokouksille ja seminaareille. Ilman aukaistavaa auditoriota tilaa voidaan käyttää normaalin liikuntasalin ja juhlasalin tavoin. Lue lisää juhlasalista ja luokkahuoneista täällä.

Henkilöitä auditoriossa.

Saunatilat

Uudessa luokkarakennuksessa on kaksi saunatilaa, joita voi vuokrata tilaisuuksien yhteydessä. Tiloihin kuuluu sauna, suihkutilat, pukuhuone ja wc.

Rantaharju sijaitsee Suomenlahden rannalla, noin 3 kilometrin päässä Harjusta, upeissa maisemissa. Merelliset kokous- ja saunatilat sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen kokoukselle ja illanvietolle. Tilat soveltuvat myös erilaisiin kesäjuhliin. 

Kiessi-kahvila ja -museo

Kesäkahvila Kiessi

Kesäkahvila Kiessi on avoinna kesäkuukausina matkailijoille, mutta se on mahdollista varata myös yksityistilaisuutta varten. Kesäkahvilan aukioloajat löydät täältä. Kiessissä ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin.

Tunnelmallisessa kesäkahvilassa tilaa on n. 130 m2 verran ja asiakaspaikkoja sisätiloissa on 80. Ulkoterassilla on 12 asiakaspaikkaa ja tiloista löytyy WC:t.

Kiessissä on tarjolla makeaa ja pientä suolaista sekä erilaisia kahveja idyllisen viljamakasiinin seinien suojassa. Kahvilassa on A-oikeudet ja paikallisen panimon tuotteita. Kesäisin kahvilassa on esillä myös näyttelyitä, joihin on vapaa pääsy.

Piha-alueet

Kesäaikaan Harjun kartanomiljöön piha-alueet soveltuvat mainiosti suurten tapahtumien järjestämiseen. Alueelta löytyy puistoalueita, laakeita peltoalueita ja nurmikenttä.

Lampipuisto ja tyttö piknikkorin kanssa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kokous- ja juhlatiloja sekä tarjoiluja voi tiedustella Ravintola Aurasta.