Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut

Harjun tiluksilla toimii Ravintola Aura, joka tarjoaa kattavat ravintolapalvelut, kuten ruoka-, juhla- ja kokouspalvelut erilaisiin tilaisuuksiin. Arkisin Ravintola Auran ruokalassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja päivällistä. Viikonloppuisin ja iltaisin Ravintola Aura on avoinna tilauksesta. Ravintola Aurassa on 100 asiakaspaikkaa.

”Harjun Kartano on mainio paikka järjestää kokouksia, koulutuksia sekä juhlia.”

Kesäaikaan Harjussa toimii Kesäkahvila Kiessi, jossa tarjolla on suussasulavia leivonnaisia ja suolaisia herkkuja. Kesäkahvila Kiessissä on 80 asiakaspaikkaa.

Harjun Kartano on mainio paikka järjestää kokouksia, koulutuksia sekä juhlia. Ravintola Aurasta voi tilata räätälöidyt menut niin pieniin kuin suuriinkiin tilaisuuksiin. Harjun Kartanossa on yhteensä noin 100 asiakaspaikkaa.

Järjestämme kokouksia, koulutuksia, hääjuhlia, pikkujouluja, syntymäpäiviä, rippijuhlia, ristiäisiä, saunailtoja, teemajuhlia, konsertteja, polttareita, tyhy-päiviä, kesäleirejä sekä leirikouluja. Kesäaikaan Harjun kartanomiljöön puistoalueet soveltuvat mainiosti suurten tapahtumien järjestämiseen. Tutustu Harjun oppimiskeskuksen kokous- ja juhlatiloihin täällä.