Rantaharjun kokous- ja saunatilat

Rantaharjun kokous- ja saunatilat merenrannalla

Rantaharju sijaitsee Suomenlahden rannalla, noin 3 kilometrin päässä Harjusta. Merelliset Rantaharjun kokous- ja saunatilat sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen kokoukselle ja illanvietolle. Tilat soveltuvat myös erilaisten kesäjuhlien pitopaikaksi.

Rantaharjun saunatilat ovat pinta-alaltaan 100m2. Rantaharjun takkatupa, tupakeittiö, rantasauna, puku- ja pesuhuone sekä inva-wc. Tilasta löytyy videotykki ja valkokangas. Takkatuvan pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 50 henkilöä.

Rantaharjun pöydät ja tuolit voidaan järjestää haluttuun muotoon, joten tila soveltuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Tarjoamme kattavat catering-palvelut myös Rantaharjun tilaisuuksiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa juhlaan tai muuhun tilaisuuteen sopivan menukokonaisuuden.

Rantaharjun kokous- ja saunatilat sisältä.

Rantaharjussa voi nauttia virkistävästä merestä tai rentoutua paljussa. Paljun voi varata Rantaharjun varauksen yhteydessä.

Rantaharjussa on myös grillikatos, ponttonilaituri, hiekkaranta sekä soutuvene, jotka ovat tarkoitettu asiakkaiden käyttöön.

Pikku-Harju

Rantaharjun vieressä on pieni mökki nimeltään Pikku-Harju, jota voi vuokrata yhdessä Rantaharjun kanssa tai erikseen. Pikku-Harjussa on pieni keittiö, nukkumapaikat 2–3 henkilölle, WC, pesuhuone ja sähkösauna.

Pikku-Harjun rakennus.

Osoite: Joensuuntie 248, 49980 Ravijoki.

Kokous- ja juhlatiloja sekä tarjoiluja voi tiedustella Ravintola Aurasta.