Rantaharjun kokous- ja saunatilat

Rantaharjun kokous- ja saunatilat merenrannalla

Rantaharju sijaitsee Suomenlahden rannalla, noin 3 kilometrin päässä Harjusta. Merelliset Rantaharjun kokous- ja saunatilat sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen kokoukselle ja illanvietolle. Tilat soveltuvat myös erilaisten kesäjuhlien pitopaikaksi.

Rantaharjun saunatilat ovat pinta-alaltaan 100m2. Rantaharjun takkatupa, tupakeittiö, rantasauna, puku- ja pesuhuone sekä inva-wc. Tilasta löytyy videotykki ja valkokangas. Takkatuvan pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 50 henkilöä.

Rantaharjun pöydät ja tuolit voidaan järjestää haluttuun muotoon, joten tila soveltuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Tarjoamme kattavat catering-palvelut myös Rantaharjun tilaisuuksiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa juhlaan tai muuhun tilaisuuteen sopivan menukokonaisuuden.

Rantaharjun kokous- ja saunatilat ulkoa.
Rantaharjun kokous- ja saunatilat sisältä.

Rantaharjussa voi nauttia virkistävästä merestä tai rentoutua paljussa. Paljun voi varata Rantaharjun varauksen yhteydessä.

Rantaharjussa on myös grillikatos, ponttonilaituri, hiekkaranta sekä soutuvene, jotka ovat tarkoitettu asiakkaiden käyttöön.

Henkilö Rantaharjun saunatilan terassilla.

Pikku-Harju

Rantaharjun vieressä on pieni mökki nimeltään Pikku-Harju, jota voi vuokrata yhdessä Rantaharjun kanssa tai erikseen. Pikku-Harjussa on pieni keittiö, nukkumapaikat 2–3 henkilölle, WC, pesuhuone ja sähkösauna.

Pikku-Harjun rakennus.

Osoite: Joensuuntie 248, 49980 Ravijoki.

Kokous- ja juhlatiloja sekä tarjoiluja voi tiedustella Ravintola Aurasta.