Simulaattorivalmennus

Ratsastussimulaattori

Tutustu avoimiin valmennusaikoihin tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa. Avoimet valmennukset ovat varattavissa osoitteessa: https://hopoti.com/

Sähköisen varausjärjestelmän käyttäminen vaatii järjestelmään kirjautumista. Ohjeita tähän löytyy hopoti.com -palvelusta kohdasta varausohjeet. Simulaattorituntien saatavuutta muuna kuin varausjärjestelmässä ilmoitettuna aikana voi tiedustella:  oppimiskeskus@harjunopk.fi

Harjun oppimiskeskuksessa on Suomen ensimmäinen esteratsastussimulaattori ja syksyllä 2020 Harjuun saapui jo toinen simulaattori. 

Simulaattori antaa ratsastajalle palautetta tekniikasta ja ongelmakohdista, muun muassa istunnan painopistealueista ja apujen käytöstä. Ohjelmoitava simulaattori toimii kaikissa askellajeissa. Simulaattorin vieressä ohjaavalla opettajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus ohjata ratsastajaa vaikka kädestä pitäen. Muu ryhmä voi seurata opetusta samalla lähietäisyydellä. Simulaattorivalmennus on hyödyllinen ratsastajan oppimisen tukena ja ratsastussimulaattorit ovat hevosalan opiskelijoiden käytössä tukemassa myös heidän oppimista.

Esteratsastussimulaattorin selkään voi nousta taitotasosta riippumatta. Varaa mukaan ratsastukseen soveltuvat varusteet: joustavat housut ja kannalliset kengät. Kypärän saat tarvittaessa lainaksi. Simulaattori sijaitsee lämpimässä sisätilassa. Enimmäispainorajoitus on 100 kg.

Simulaattorivalmennusta voi varata ryhmille ja yksittäisille ratsastajille. Varaukset on tehtävä vähintään viisi päivää ennen toivottua valmennusajankohtaa. Valmennuksen vähimmäiskesto on 1 tunti. 

Hinta

  • 60 minuuttia 90€
Ratsastussimulaattori ja simulaattorivalmennus.