Simulaattorivalmennus

Ratsastussimulaattori

Harjun oppimiskeskuksessa on kaksi uuden sukupolven esteratsastussimulaattoria. Simulaattori toimii kuten oikea hevonen. Pohkeilla koskettamalla se lisää vauhtia, ohjista ohjaamalla voi koota, hidastaa vauhtia tai kääntyä. Harjun simulaattori toimii kaikissa askellajeissa ja simulaattorilla voi harjoitella koulu-, este-, kenttä- ja maastoratsastusta. Simulaattoreilla pystyy ratsastamaan kaikki vaativatkin kouluratsastusliikkeet sekä hyppäämään maastoesteitä.

Simulaattori antaa ratsastajalle palautetta tekniikasta ja ongelmakohdista, muun muassa istunnasta ja apujen käytöstä. Simulaattorin vieressä ohjaavalla opettajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus ohjata ratsastajaa, vaikka kädestä pitäen. Muu ryhmä voi seurata opetusta samalla lähietäisyydellä. Simulaattorivalmennus on hyödyllinen ratsastajan oppimisen tukena ja ratsastussimulaattorit ovat hevosalan opiskelijoiden käytössä tukemassa myös heidän oppimista.

Esteratsastussimulaattorin selkään voi nousta taitotasosta riippumatta. 

Tutustu avoimiin valmennusaikoihin tai tiedustele sinulle sopivaa aikaa. Avoimet valmennukset ovat varattavissa Hopotin kautta täältäIsommat ryhmät voivat olla yhteydessä sähköpostitse. 

Sähköisen varausjärjestelmän käyttäminen vaatii järjestelmään kirjautumista. Ohjeita tähän löytyy hopoti.com -palvelusta kohdasta varausohjeet. Simulaattorituntien saatavuutta muuna kuin varausjärjestelmässä ilmoitettuna aikana voi tiedustella:  suvi.lahtinen@harjunopk.fi

Varaa mukaan ratsastukseen soveltuvat varusteet: joustavat housut ja kannalliset kengät. Kypärän saat tarvittaessa lainaksi. Simulaattori sijaitsee lämpimässä sisätilassa. Enimmäispainorajoitus on 100 kg.

Simulaattorivalmennusta voi varata ryhmille ja yksittäisille ratsastajille. Varaukset on tehtävä vähintään viisi päivää ennen toivottua valmennusajankohtaa. Valmennuksen vähimmäiskesto on 1 tunti. 

 

Hinta

  • 60 minuuttia 90€
Ratsastussimulaattori ja simulaattorivalmennus.