Ratsastusleirit

Ratsastusleirit Harjussa

Harjun oppimiskeskuksen tilat ovat erinomainen paikka järjestää ratsastusleirejä erilaisille ryhmille. Pyydä tarjousta tiloista oman leirin järjestämiseen Harjussa! Leirin yhteyteen voimme järjestää simulaattorivalmennuksia toiveiden mukaisesti.

Laadukkaat hevosurheilualueet ovat käytössä Harjun opiskelijioden oppituntien ulkopuolella – kaksi maneesia ja ulkokenttää, maastoesterata ja harjoitusravirata. Oman hevosen voi majoittaa itsehoitotallin karsinaan.

Huomioithan, että Harjun alueella noudatetaan järjestyssääntöjä sekä hevosurheilualueiden käyttösääntöjä. Vierailijat harrastavat omalla vastuullaan ja vastaavat itse omista vakuutuksistaan.

Majoitus

Majoitus onnistuu kahden hengen huoneissa joko Ravintola Auran yläkerroksissa tai idyllisissä puutaloasunnoissa. Auran kerroshuoneissa on jokaisessa huoneessa oma wc/suihku, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Lisäksi molemmissa kerroksissa on tupakeittiö, joissa televisio ja astianpesukone. Puutaloasunnoissa on yleensä 2–5 makuuhuonetta, yhteinen keittiö ja oleskelutila sekä jaetut wc/suihkutilat. Tupakeittiöt on varustettu perusastiastoilla, astianpesukoneella, hellalla, mikrolla, jääkaapilla, vedenkeittimellä sekä televisiolla. Lue lisää majoituksesta täältä.

Ruokailut

Ruokailut järjestetään Ravintola Aurassa (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) ryhmän toiveiden mukaisesti.