Rantaharjun kokous- ja saunatilat

Rantaharjun koukoustilat merenrannalla

Rantaharju sijaitsee Suomenlahden rannalla, noin 3 kilometrin päässä Harjusta. Merelliset kokous- ja saunatilat sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen kokoukselle ja illanvietolle. Tilat soveltuvat myös erilaisten kesäjuhlien pitopaikaksi. 

Rantaharjussa on tilava 100m2 takkatupa, tupakeittiö, rantasauna, puku- ja pesuhuone sekä inva-wc. Tilasta löytyy videotykki ja valkokangas. Takkatuvan pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 50 henkilöä.

Rantaharjun pöydät ja tuolit voidaan järjestää haluttuun muotoon, joten tila soveltuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Tarjoamme kattavat catering-palvelut myös Rantaharjun tilaisuuksiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa juhlaan tai muuhun tilaisuuteen sopivan menukokonaisuuden.

Rantaharjussa voi nauttia virkistävästä merestä tai rentoutua paljussa. Paljun voi varata Rantaharjun varauksen yhteydessä. 

Rantaharjussa on myös grillikatos, ponttonilaituri, hiekkaranta sekä soutuvene, jotka ovat tarkoitettu asiakkaiden käyttöön. 

Rantaharju merenrantamökki

Rantaharju mökki ja laituri

Rantaharju tupa

Rantaharju tupa

 

 

Pikkuharju

Rantaharjun vieressä on pieni mökki nimeltään Pikku-Harju, jota voi vuokrata yhdessä Rantaharjun kanssa tai erikseen. Pikku-Harjussa on pieni keittiö, nukkumapaikat 2-3 henkilölle, WC, pesuhuone ja sähkösauna.

Rantaharjun mökki Pikku-Harju

Osoite: Joensuuntie 248, 49980 Ravijoki.

 

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Kokous- ja juhlatiloja sekä tarjoiluja voi tiedustella Ravintola Aurasta.