Meille töihin

Harjun oppimiskeskuksen avoimet työpaikat

Harjun Oppimiskeskus Oy on Virolahdella toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan oppilaitos, joka järjestää hevostalouden, maatalouden, metsäalan, puutarha-alan sekä luonto- ja ympäristöalan ammatillista koulutusta. Lisäksi luonnonkauniissa ja historiallisessa kartanomiljöössä toteutetaan monipuolisesti elämyksellisiä matkailupalveluja.
 

OPINTO- JA URAOHJAAJA

Haemme reipashenkiseen joukkueeseemme toimeen tarttuvaa ja opiskelijalähtöistä opinto- ja uraohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan palvelusuhteeseen mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Opinto- ja uraohjaajana vastaat opiskelijoidemme opinto- ja uraohjauksesta sekä toimit opintoohjaukseen liittyvissä hanke- ja verkostotehtävissä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa osaamista opinto- ja uraohjaajan työstä sekä hyvää ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Hakijoille luetaan eduksi kokemus maahanmuuttajien kanssa toimimisesta ja erityisen tuen opiskelijoista. Valittavalta toivomme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta ja myönteisyyttä kehittämiseen sekä ajanmukaista tietoteknistä osaamista ja opiskelijahallinnon sovellusten hallintaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä täytetään määräaikaisesti.

Palvelussuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee toimittaa ennen palvelussuhteen alkamista hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Tarjoamme monipuolisen ja nykyaikaisen työympäristön ja työn sisällön sekä hyvät henkilöstöedut. Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokra-asuntoon.

Hakemukset ja CV sähköpostitse 22.8.2021 mennessä sähköpostitse osoitteella mika.palosara@harjunopk.fi.

Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan aikana.
 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja/rehtori Mika Palosara, mika.palosara@harjunopk.fi
apulaisrehtori Terhi Nopanen, terhi.nopanen@harjunopk.fi

 

 

METSÄALAN LEHTORI

Haemme palvelukseemme innostunutta ja ulospäin suuntautunutta metsäalan vahvaa osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Haettava tehtävä koostuu ammatillisten opiskelijoiden ohjaamisesta ja opettamisesta painottuen metsäalan perustutkinnon suuntautumisvaihtoehtoihin. Lisäksi tehtävään sisältyy muuta luonnonvara-alan ja/tai yhteisten tutkinnon osien opettamista valittavan henkilön osaamis- ja kokemustausta huomioiden sekä alan opetuksen ja oppimisympäristöjen kehittämistä yhteistyössä muiden toimijoidemme kanssa.

Edellytämme tehtävään valitulta laaja-alaista metsäalan osaamista ja visiointikykyä luonnonvara-alan kehityssuunnista ja mahdollisuuksien hyödyntämisestä, käytännönläheistä työotetta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä hyviä yhteistyötaitoja ja työelämälähtöisyyttä.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 perusteella. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät huomioidaan.

Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva haettuun tehtävään. Palvelussuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Hakemukset ja CV sähköpostitse 22.8.2021 mennessä osoitteella mika.palosara@harjunopk.fi. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja: toimitusjohtaja/rehtori Mika Palosara, mika.palosara@harjunopk.fi apulaisrehtori Terhi Nopanen, terhi.nopanen@harjunopk.fi

Etsimme siistijää 

Siistijänä työskentelet Harjun kartanomiljöössä. Työtehtäviisi kuuluvat koulun yleisten tilojen sekä majoitustilojen siistiminen. Suoriudut työtehtävistä itsenäisesti. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja
Maija-Liisa Forsell
044 739 4041
ravintola@harjunopk.fi