Uusi talliyrittäjä Harjun alueelle

Harjun oppimiskeskuksessa aloittaa 1.6. alkaen uusi talliyrittäjä Tuuli Jääskeläinen. Hän on hevosharrasteohjaaja sekä sosionomi ja tuo mukanaan Harjuun seitsemän shetlanninponia ja yhden islanninhevosen. Yritys Pieniä Kavioita tarjoaa Tiilitallissa täyshoitopaikkoja yksityishevosille sekä poniratsastusta, ajoa, maasta käsin tehtävää ponitoimintaa ja tapahtumapalveluita. Lue Tuulin esittely:

”Heipsan!

Olen Tuuli Jääskeläinen, vajaa kolmekymppinen kotkalaislähtöinen (a)ikuinen ponityttö ja Harjun Oppimiskeskuksen uusi talliyrittäjä! Aloitan Harjussa 1.6.2023.

Olen aikanaan opiskellut Harjussa hevosalan perustutkinnon ja minulla on hevosharrasteohjaajan paperit. Sen jälkeen olen opiskellut sosionomiksi ja työskennellyt varhaiskasvatuksen opettajana. Minulla on ollut omia poneja kymmenisen vuotta ja päivätyöni rinnalla olen toiminut sivutoimisena poniyrittäjänä.

Mukanani Harjuun muuttaa seitsemän shetlanninponia ja yksi islanninhevonen. Yritykseni tarjoaa mm. täyshoitopaikkoja yksityishevosille, sekä poniratsastusta, ajoa, maastakäsin tehtävää ponitoimintaa sekä tapahtumapalveluita.

Nähdään Harjussa! 😍☀️

Tuuli Jääskeläinen

Pieniä Kavioita Instagram>>