Uusi suurtapahtuma suunnitteilla Haminaan, kaupunki uskoo hevosen vetovoimaan

Uusi suurtapahtuma suunnitteilla Haminaan, kaupunki uskoo hevosen vetovoimaan 

Tapahtumistaan tunnettu Haminan kaupunki suunnittelee tapahtumakesän täydentämistä hevosalan suurtapahtumalla. Hevoset Bastionissa -työnimeä kantavan tapahtuman konseptia rakennetaan tulevan kesän aikana.

Harjun Oppimiskeskus on mukana yhteistyössä ja tapahtuman yhtenä osatoteuttajana.
– Olemme todella iloisia tapahtuman suunnittelun käynnistymisestä. Tapahtuma tuo lisäarvoa paitsi Harjun oppimiskeskukselle, myös muille alueen ja hevosalan oppilaitoksille, Harjun oppimiskeskuksen toimitusjohtaja ja rehtori Mika Palosara kertoo. 
– Hevoset Bastionissa monipuolistaa Haminan kaupungin kanssa tekemäämme yhteistyötä edelleen. Olemme juuri tiivistämässä toimintaamme myös ammatillisen koulutuksen ja lukio-opetuksen rajapinnassa, jossa painottuu hevosten kanssa toimiminen. Jatkossa tapahtuma voi myös lisätä muita yhteistyömahdollisuuksia. 
– Meillä on hyvät voimat viemässä suunnittelua eteenpäin. Uskon, että meillä on tässä kaikki mahdollisuudet onnistua. Tapahtuma tuo hevosalalle näkyvyyttä ja tekee toimialaa tutuksi, ja erityisesti tekee toimialaa ja sen mahdollisuuksia tutuksi myös heille, joille hevonen on vielä vieras, Palosara jatkaa.

 

Lisätiedot:

 • Haminan kaupunki 
  kaupunginjohtaja
  Hannu Muhonen
  p. 040 828 1283 
 • Harjun oppimiskeskus
  Toimitusjohtaja-rehtori
  Mika Palosara
  p. 044 023 2980
 • Hevoset Bastionissa -esiselvitys
  projektikonsultti
  Suvi Louhelainen
  p. 050 574 5920

 

Lue tiedote uudesta tapahtumasta https://www.hamina.fi/asukkaalle/ajankohtaista/uusi-suurtapahtuma-suunnitteilla-haminaan-kaupunki-uskoo-hevosen-vetovoimaan/