Vahtivuoren Kekri

Suomalainen syysjuhla Kekri valloittaa taas Vahtivuoren

Marraskuun hämärä laskeutuu Vahtivuoren ylle ja luontonäyttämön puut ja kallio valaistaan värivaloin. Illan aikana kuullaan menevää musiikkia, nautitaan uuden sadon antimista ja upeista esityksistä!

Vahtivuoren Kekrissä 1.11.2024 juhlistetaan myös 135-vuotista Harjun oppilaitosta! Tapahtumapaikkana toimii Harjun oppimiskeskuksen Vahtivuoren luontonäyttämö.

Kekri on suomalainen syysjuhla, jolla on juuret vuosituhansia vanhassa eurooppalaisessa maatalouskulttuurissa. Entisaikaan kekrinä juhlittiin sadonkorjuuta ja vuoden vaihtumista. Viime vuosina kekri on saanut uusia muotoja aina lähiruokamarkkinoista rokkikonsertteihin. Kekrin ytimessä ovat yhteisöllisyys yli sukupolvirajojen, irtiotto arjesta sekä tietysti uuden sadon antimista nauttiminen. Kekri on iloinen ja yhteisöllinen juhla. Vahtivuoren maagisessa miljöössä voit viipyä koko illan hyvässä seurassa ja ohjelmasta nauttien. Tervetuloa!

Ohjema päivittyy syksyn aikana, pysy kuulolla!

Ilmoittaudu mukaan myymään tuotteitasi Vahtivuoren Kekrissä, myyntipaikat ovat ilmaisia. Kysy myyntipaikkoja rosa.roslakka@harjunopk.fi

Alla olevasta videosta pääseet edellisvuosien Vahtivuoren Kekri-tapahtuman tunnelmaan!