Tapahtumapaikaksi Harju!

Harju tarjoaa idyllisessä kartanomiljöössä monipuoliset mahdollisuudet retkien, kokousten, kilpailujen, leirien tai konserttien ja juhlien järjestämiselle. Kauniit rantamaisemat Suomenlahden rannalla sekä itärajan historia ja kulttuuri ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia.

Virkistyspäivät ja leirit kokemuksella

Meillä järjestät helposti yhteisösi virkistyspäivän tai leirin yöpymisineen. Harjusta löytyy 200 majoituspaikkaa, monipuoliset ravintolapalvelut, kokous- ja juhlapalvelut sekä laaja kirjo eilaisia ohjelmapalveluita aina ratsastustunneista kalliolaskeutumiseen saakka.

Juhlat, kokoukset ja konsertit

Vuokraamme monipuolisia tilojamme erilaisiin kokouksiin, koulutustilaisuuksiin ja juhliin. Tarjoamme maistuvat ruoat niin pienille kuin isommillekin ryhmille tilaisuuksien yhteydessä. Auditorio nykyaikaisine av-laitteineen tarjoaa hyvät tilat isommillekin kokouksille ja seminaareille. Kartanon tilat soveltuvat erinomaisesti pienimuotoisten kokousten, koulutustilaisuuksien sekä erilaisten merkkipäivien ja juhlien pitopaikaksi. Myös sauna ja tilava takkahuoneemme meren rannalla tarjoavat loistavat puitteet kokoontumisille. Kiessin vintti on maalaisromanttinen juhlatila, joka sopii täydellisesti esimerkiksi hääjuhliin! Kesäaikaan Harjun kartanomiljöön piha-alueet soveltuvat mainiosti suurten tapahtumien järjestämiseen. Alueelta löytyy puistoalueita, laakeita peltoalueita ja nurmikenttä esimerkiksi tapahtumien tai kilpailujen areenaksi. Harjun oppimiskeskuksen tapahtuma-alueella Vahtivuorella 15-metrinen kallioseinä muodostaa näyttävän taustan esiintymisareenalle. Alueelle on rakennettu myös katsomot ja luontokeittiö, sähköt, pysäköintiä ja valaistusta.

Monipuolinen hevosurheilukeskus käytössä

Harjun oppimiskeskuksella on noin 40 omaa hevosta ja Harjusta löytyy kaksi maneesia. Lisäksi Harjussa on ratsastuskenttä, maastoesterata ja ravirata, joita vuokrataan erilaisia tilaisuuksia varten.

Harjun oppimiskeskus soveltuu hyvin ratsastusleirien ja valmennusten sekä myös seurojen kilpailujen pitopaikaksi. Leiriläiset voivat yöpyä huoneistoissa ja käyttää luokkahuoneita, liikuntasalia sekä rantasaunaa. Järjestämme ratsastustunteja ja simulaattorivalmennusta tilauksesta. Harjussa järjestetään useat ratsastuskilpailut vuodessa. 

 

         

 

Harju sijaitsee vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 25 minuutin ajomatkan päässä Haminasta.

Tulostettava esiteversio>>

Tervetuloa viihtymään Harjun upeaan kartanomiljööseen!

Varaukset ja tiedustelut:

Harjun oppimiskeskus, puh 0440 232 982
Toimisto, puh (05) 2295 500