Ponitoiminta käynnistyi Harjussa!

Harjun oppimiskeskuksessa kesäkuussa aloittanut uusi talliyrittäjä Tuuli Jääskeläinen ja hänen seitsemän shetlanninponiaan sekä islanninhevonen ovat kotiutuneet jo hyvin.

–Meidät on otettu ihanasti vastaan ja kaikki ovat olleet todella ystävällisiä. Harjun oppilaat ovat käyneet hoitelemassa poneja kanssani ja olemme käyneet vähän taluttelemassa ja ajamassakin, kertoo Tuuli.

Mitä kesäksi on suunnitteilla?
– Kesäsuunnitelmiin kuuluu ponien tutustuttaminen tiluksiin ja maastoihin sekä rutiinien luominen. Tallipaikkalaisille on hyvää ja hellää hoitoa. Poniratsastajille ja ajajille tutustumiskertoja sekä pikkuhiljaa uusien vakituisten ryhmien luomista.

Mitä palveluja on tarjolla jo nyt?
–Tarjoamme tällä hetkellä maastoratsastusta ja -ajoa sekä satunnaisia talutusratsastuksia rennolla mielellä ja hyvässä seurassa. Käytössä on maastovarmoja ja suloisia shetlanninponeja. Ponimaiseen tapaan ponit ovat kilttejä, mutta niiltä löytyy myös vähän pilkettä silmäkulmasta. Vakituiseen käymiseen meillä kuuluu ratsastuksen ja ajon lisäksi ponien hoitoa ja varustamista. Painoraja ratsastukseen on 40 kg ja pituusraja noin 150-155 cm ponista riippuen. Ajossa ei ole paino- tai pituusrajoja ja poni jaksaa hyvin vetää aikuistakin.

Pieniä Kavioita Instagram>>

Ponitoiminta alkoi Harjussa. Poni ja hoitaja kuvassa.

Yritys Pieniä Kavioita tarjoaa Tiilitallissa täyshoitopaikkoja yksityishevosille sekä poniratsastusta, ajoa, maasta käsin tehtävää ponitoimintaa ja tapahtumapalveluita.