Huikea kallioareena valmistui Harjuun -avajaisissa tulta ja sirkusta!

-Tänne sopivat konsertit, häät ja perhejuhlat! Harjun oppimiskeskuksen myyntiassistentti Ghita Branders iloitsee uudesta tapahtuma-areenasta Vahtivuoren huikeassa miljöössä.

 

Harjun oppimiskeskuksessa otetaan perjantaina 30.8. käyttöön uusi tapahtuma-alue. Vahtivuoren 15-metrinen kallioseinä muodostaa näyttävän taustan uudelle esiintymis- ja tapahtuma-areenalle. Alueelle on rakennettu myös katsomot ja luontokeittiö, pysäköintiä ja valaistusta sekä parannettu tietä.

Tapahtuma-areena tulee palvelemaan erilaisia käyttäjäryhmiä ja tuo seudun luontomatkailulle ja tapahtumatuotannolle uusia mahdollisuuksia.

Vahtivuorikeskuksen ohjelmallinen avajaistilaisuus järjestetään 30.8.2019 klo 18.00 alkaen. Yleisölle avoin ja ilmainen tapahtuma tarjoaa elävää musiikkia, sirkusta ja tulitaidetta!

        

Hankkeen idea saatiin luonto- ja ympäristöalan perustutkinnossa luonto-ohjaajaksi opiskelevalta Katri Kotasaarelta. Osana opintojaan hän on osallistunut myös tapahtumakeskuksen suunnitteluun ja rakennukseen sekä vastannut avajaistapahtuman tuottamisesta. Hankeasiantuntijana on toiminut Siru Ahopelto. Näin syntynyt Vahtivuori elää -hanke on saanut rahoitusta Leader Sepran kautta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.