Hevosurheilualuiden ja karsinoiden yksityisvaraukset verkkopalvelusta

Yksityishenkilöt voivat jatkossa varata Harjun hevosurheilualueita, kuten maneeseja ja maastorataa, tuntiperusteisesti käyttöönsä suoraan verkossa toimivan hopoti.com-varausjärjestelmän kautta.
Yksittäisiä varauksia ei enää jatkossa oteta vastaan puhelimitse tai sähköpostitse. Varaukset myös maksetaan varauksen yhteydessä verkossa. Siirtymävaiheessa yhteyshenkilömme Marjaana Pöntinen neuvoo tarvittaessa käyttäjiä.
Järjestelmä mahdollistaa samanaikaisesti korkeintaan kuusi käyttäjää maneesissa tai maastoradalla. Maneesin varaus kokonaan yksityiskäyttöön on edelleen mahdollista ja hinta määritetään silloin erikseen varattaessa. Pidempiaikaiset ja tapahtumien aikaiset aluevaraukset myydään siis edelleen Ravintola Auran kautta.


Simulaattorivalmennus ja tallipaikatkin verkosta


Talvikuukausina varattavissa ovat Nestori- ja Martta-maneesit, muina kuukausina myös maastoesterata. Lisäksi Harjussa on kaksi ratsastussimulaattoria, joille voi varata valmennuksia varauspalveluun määriteltyinä aikoina. Muina aikoina tapahtuvasta valmennuksesta tiedustelut voi suunnata sähköpostitse yhteyshenkilö Marjaana Pöntiselle. Pääsääntöisesti myös tapahtumien aikaiset karsinapaikkavaraukset ja maksaminen tapahtuvat jatkossa suoraan hopoti.com-osoitteessa.
Järjestelmän käyttäminen vaatii järjestelmään kirjautumista. Ohjeet varaamiseen ja peruutuksiin löytyvät hopoti.com-palvelusta kohdasta varausohjeet.
Harjun hevosurheilualueet ovat varattavissa arkipäivisin klo 16-21 ja viikonloppuisin klo 8-21. Käyttöön tulee myös mahdollisuus ostaa jäsenyys, joka oikeuttaa Nestori- ja Martta-maneesien rajattomaan varaukseen yhden kuukauden ajan ostohetkestä lukien, vapaiden varausaikojen puitteissa.
Hevosurheilualueet ovat arkisin käytössä opetuskäytön jäljiltä. Alueen lanaus on mahdollista lisämaksusta, varaukset Ravintola Auran kautta.
Harjun alueella noudatetaan järjestyssääntöjä sekä hevosurheilualueiden käyttösääntöjä, jotka löytyvät hopoti.com-sivultamme. Vierailijat harrastavat omalla vastuullaan ja vastaavat itse omista vakuutuksistaan.
Tutustu varauspalveluun: https://hopoti.com/

Ilmakuva Harjusta.
Ratsastaja simulaattorilla.
Henkilö hyppää hevosella esteen yli.