Hevoset Bastionissa -tapahtuma toteutetaan tulevana kesänä

Hevoset Bastionissa -tapahtuma toteutetaan Haminassa tulevana kesänä

Haminan kaupungin kilpailukykyvaliokunta teki 26.8.2021 kokouksessaan päätöksen toteuttaa Hevoset Bastionissa –tapahtuma tulevana kesänä. Hevoset Bastionissa on iloinen koko perheen kesätapahtuma, joka tarjoaa kokemuksia ja elämyksiä hevosista kiinnostuneille ja hevosista myönteisesti ajatteleville suomalaisille.

Hevoset Bastionissa -tapahtuma suunnitellaan toteuttavan 8.-12.6.2022. Tapahtuman ohjelmat toteutetaan Bastionissa, kaupunkiin rakennettavalla Cityravit-suoralla ja kaupungin alueella ulko- ja sisätiloissa sekä satelliittitapahtumina osana Hevoset Bastionissa brändiä seudun matkailu- ja hevosyrityksissä. Tapahtuman ohjelmasisällöt rakentuvat mm. ratsastuskilpailuista, erilaisista näytöksistä, koko perheelle suunnatuista kokonaisuuksista ja hevoskulttuurista sekä -taiteesta. Merkittävä osa viikon tapahtumista on ilmaistapahtumia, Bastionin showohjelmat, ratsastuskilpailut ja Cityravit ovat suunnitelman mukaan pääsymaksullisia.

Harjun Oppimiskeskus on mukana yhteistyössä ja tapahtuman yhtenä osatoteuttajana.

– Olemme todella iloisia tapahtuman suunnittelun käynnistymisestä. Tapahtuma tuo lisäarvoa paitsi Harjun oppimiskeskukselle, myös muille alueen ja hevosalan oppilaitoksille, Harjun oppimiskeskuksen toimitusjohtaja ja rehtori Mika Palosara kertoo.

– Hevoset Bastionissa monipuolistaa Haminan kaupungin kanssa tekemäämme yhteistyötä edelleen. Olemme juuri tiivistämässä toimintaamme myös ammatillisen koulutuksen ja lukio-opetuksen rajapinnassa, jossa painottuu hevosten kanssa toimiminen. Jatkossa tapahtuma voi myös lisätä muita yhteistyömahdollisuuksia.

– Meillä on hyvät voimat viemässä suunnittelua eteenpäin. Tapahtuma tuo hevosalalle näkyvyyttä ja tekee toimialaa tutuksi, ja erityisesti tekee toimialaa ja sen mahdollisuuksia tutuksi myös heille, joille hevonen on vielä vieras, Palosara jatkaa.

Lue tiedote tapahtuman suunnittelusta:

Hevoset Bastionissa -tapahtuma toteutetaan Haminassa tulevana kesänä

Lisätiedot:

 • Harjun oppimiskeskus
  Toimitusjohtaja-rehtori
  Mika Palosara
  p. 044 023 2980
 • Hevoset Bastionissa
  projektikonsultti
  Suvi Louhelainen
  p. 050 574 5920