Haussa uusi ammattitutkintoala hevospalvelujen tuottaja!

Ensimmäinen hevospalvelujen tuottajan monimuotokoulutus alkaa Harjun oppimiskeskuksessa 20.9. ja aloituspaikkaa syksyksi voi hakea aina 10.9. asti! Uutena opettajana aloittaa Leena Kalalahti Ypäjältä.

– Tulen opettamaan hevosavusteista ammattitutkintoa ja lisäksi tuon Harjuun osaamistani myös omassa lajissani valjakkoajossa.

–Hevosavusteinen toiminta kaikessa laajuudessaan on mitä suurimmassa määrin tulevaisuuden ala hevostaloudessa. Ammattitutkinnon suorittamalla saa vahvat eväät toimia erityisasiakkaiden kanssa hevosta hyödyntäen, hän sanoo.
–Opiskelu on helposti sovitettavissa hevosyrittäjän tai esimerkiksi ratsastuksenohjaajan työn oheen. Lähijaksoilla opiskelu on sekä käytännönläheistä että aiheeseen liittyvää teoriaa. Ryhmän tuki on myös tärkeää ja etäjaksoilla onkin tehtäviä, joita pohditaan ja tehdään pienryhmissä.
Leena Kalalahti on toiminut yrittäjänä vuodesta 2004 ja ohjannut hevosavusteista toimintaa hyvin erilaisille asiakasryhmille erityislapsista ikäihmisiin.
–Tällä hetkellä pääosa asiakkaistani tulee lastensuojelun parista. Hevosavusteisia koulutuksia olen vetänyt vastuuopettajana 10 vuoden ajan, Leena kertoo.
Pohjakoulutukseltaan Leena Kalalahti on luokanopettaja ja työkokemusta hänellä on myös erityisopettajana toimimisesta.
–Hevosalan koulutuksia on takana useampi ja olen myös SRL:n II-tason lajivalmentaja valjakkoajossa.
Ammattitutkintoon hakemista harkitsevia Leena kannustaa:
–Tule kartuttamaan osaamistasi ja laajenna samalla yrityksesi tai työpaikkasi tarjontaa hevosavusteisiin palveluihin!

Syvennä osaamistasi hevostalouden ammattitutkinnolla! Hae 10.9. mennessä, aloita syyskuussa.

Lisätietoa>>

Ammattitutkinto-opettaja Leena Kalalahti.
Ammattitutkinto-opettaja Leena Kalalahti.