Harjun Kartano

Kartanon juhla- ja kokoustilat

Harjun 1816 valmistuneen kartanon juhlatilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten merkkipäivien ja juhlien pitopaikaksi sekä pienimuotoisten kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. 

Harjun päärakennuksen salitHarjun kartanon juhlatilat

 

Harjun Kartanon Juhlatilat 

Kartanon juhlasalissa on tilaa noin 40 henkilölle ja kaiken kaikkiaan kartanon juhlatilassa on noin 80 asiakaspaikkaa. Luokkakuvahuoneessa ja Kirjastossa, on molemmissa 16 istumapaikkaa ja lisäksi Valkeassa salissa ja Vihreässä salissa on istumapaikkoja muutamille henkilöille. Kartanossa on piano, jota asiakkaat voivat käyttää juhlien yhteydessä tunnelman nostattamiseen.

Harjusta saatte kaiken mitä juhla tai muu tilaisuus tarvitsee: pitopalvelun, tarjoilun, astiat, pöytäliinat ja henkilöstön. Juhlavieraiden majoitukset onnistuvat myös juhlapaikan välittömässä läheisyydessä. Tutustu majoitustiloihimme täällä. 

 

Harjun Kartanon juhlasali

 

Harjun Kartanon Kokoustilat

Päärakennuksen kokoushuoneen pöydän ääreen mahtuu tilavasti noin 14 henkilöä, mutta tarvittaessa pöydän ääreen saadaan mahtumaan 18 istumapaikkaa. Kokoushuoneessa käytettävissä on videotykki ja valkokangas. Tarvittaessa toimitamme tiloihin myös fläppitaulun. Kokoustarjoilut toiveidenne mukaan toteuttaa Ravintola Aura. 

 

Kokoustila Harjun päärakennus

 

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Kokous- ja juhlatiloja sekä tarjoiluja voi tiedustella Ravintola Aurasta.