Ratsastusleirit

RATSASTUSLEIRIT HARJUSSA

Harjun oppimiskeskus on erinomainen paikka järjestää ratsastusleirejä ryhmille. Leirin kesto voi olla puoli päivää, viikonlopun tai vaikkapa koko viikon. Räätälöimme leiriohjelman, ratsastustunnit ja simulaattorivalmennukset ryhmän toiveiden mukaisesti.

Hevosleirille voi osallistua omalla hevosella tai Harjun hevosella. Oman hevosen voi majoittaa itsehoitotallin karsinaan ja laadukkaat hevosurheilualueet ovat käytössä myös mahdollisten oppituntien ulkopuolella - kaksi maneesia ja ulkokenttää, maastoesterata ja harjoitusravirata. 

Huomioithan, että Harjun alueella noudatetaan järjestyssääntöjä sekä hevosurheilualueiden käyttösääntöjä. Vierailijat harrastavat omalla vastuullaan ja vastaavat itse omista vakuutuksistaan.

Tutustu Pikkusuokin Tallin leirikalenteriin täällä.

 

MAJOITUS

Majoitus onnistuu kahden hengen huoneissa joko Ravintola Auran yläkerroksissa tai idyllisissä puutaloasunnoissa. Auran kerroshuoneissa on jokaisessa huoneessa oma wc/suihku, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Lisäksi molemmissa kerroksissa on tupakeittiö, joissa televisio ja astianpesukone. Puutaloasunnoissa on yleensä 2-5 makuuhuonetta, yhteinen keittiö ja oleskelutila sekä jaetut wc/suihkutilat. Tupakeittiöt on varustettu perusastiastoilla, astianpesukoneella, hellalla, mikrolla, jääkaapilla, vedenkeittimellä sekä televisiolla. Lue lisää majoituksesta täältä.

 

RUOKAILUT

Ruokailut järjestetään Ravintola Aurassa (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) ryhmän toiveiden mukaisesti.