Uusia opinnäytetyöntekijöitä ja muita hienoja juttuja!

Saimme vieraaksi mahtavat fysioterapeuttiopiskelijat Jennan ja Roosan (kuvassa) Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta XAMK:sta. Opiskelijat tulevat tekemään opinnäytetyönsä selkäkivun hoidossa ratsastussimulaattoria hyödyntäen. Odotamme innolla toista ratsastussimulaattoria saapuvaksi Englannista vielä tämän kuukauden aikana, jonka jälkeen tutkimus pääsee alkamaan.

Aktiivipihattoon olemme saaneet uusia upeita opetushevosia kolme. Uudet opetushevoset asustavat vielä totuttelukarsinoissa ja totuttelevat uuteen laumaansa. Uudet opetushevoset myös opettelevat taitovalmentajien kanssa ruokinta-automaattien käyttöä sillä aikaa, kun muu lauma on laitumella.

Hankkeessa hevosten ja ratsukon paikannus- ja seurantajärjestelmän sekä alusta tiedon keräykseen – tarjouspyynnön luonnostelu tarjoajille on loppusuoralla. Tavoitteenamme on saada tarjouspyyntö eetteriin vielä tämän viikon aikana.

Harjun oppimiskeskus kouluttajana ja Harjun hevosalan koulutus- ja tutkimuskeskushanke ovat näkyvillä ”Kopsetta Kotkassa” kaikille avoimessa tapahtumassa sunnuntaina 13.9.2020 klo 12-16. Tervetuloa osastollemme Kotkan Isopuistoon!