Hevosten ja ratsukon paikannusohjelmassa uusia ominaisuuksia sekä lähestyvä hankeseminaari

Uusina ominaisuuksina paikannusohjelmassa on hevosten liveseuranta paikannusohjelman kautta sekä ratsastusteiden seuraaminen maneesissa livenä myös esteratsastuksen osalta.

Liveseurannassa näemme hevosen reaaliaikasen toiminnan aktiivipihatossa ja ratsastuksen osalta näemme miten ratsukko suorittaa maneesissa erilaisia ratsastuksen teitä. Hevosten paikannusohjelmasta näemme hevosten liikkumat reitit aktiivipihatossa myös jälkikäteen. Käytännössä ohjelma on antanut meille arjen työkaluja hevosten hyvinvoinnin näkökulmasta sen lisäksi että kaikki data on tallessa tutkimuskäyttöä ajatellen.

Ratsastuksen osalta näemme miten ratsastaja ratsastaa ratsastusradan teitä mutta myös esteratsastuksen tiet – ihan huikeaa ohjelmistokehitystä ja mitä mahdollisuuksia ne tuovatkaan oppimiseen ja opettamiseen sekä valmentautumiseen!

Järjestämme 1.12.2021 hankeseminaarin, jossa kokoamme hankkeen tuotokset yhteen. Mukana puhumassa opinnäytetyön tekijöitä, hevosten ja ratsukon paikannusohjelman kehittäjä sekä muita mahtavia asiantuntijoita. Tervetuloa kuulolle! Ilmoittautumiset ja lisätietoa löytyy hankeseminaarin tapahtumasivulta.

 

Kuvassa kuvakaappaus aktiivipihatosta Kerttu-hevosen elämästä muutaman tunnin ajalta 16.11.2021. Kerttu-hevonen käynyt viimeisen 2 tunnin aikana 3 heinäautomaatissa sekä yhdessä väkirehuautomaatissa sekä se on käytetty aktiivipihaton huoltotiloissa.