Harjun hevosalan koulutus- ja tutkimuskeskushankkeen viimeinen kuukausi!

Hankkeen viimeinen kuukausi alkoi hankeseminaarilla.

Vallitsevan koronatilanteen takia suurin osa yleisöstä oli teamsin kautta. Hankeseminaari kokosi hankkeen tuotokset kokoon ja hienoiksi esityksiksi. Hankkeen seminaaritallenne löytyy Harjun oppimiskeskuksen nettisivuilta – Harjun hevosalan koulutus- ja tutkimuskeskushankkeen – alta:

http://harjunopk.fi/fi/hankkeet/harjun-hevosalan-koulutus-ja-tutkimuskeskushanke-eercf

Samalta hankesivulta alinna löytyy myös video, jossa kuvataan paikannusjärjestelmää aktiivipihatossa ja ratsastusmaneesissa. Kannattaa katsoa!

Hankkeen viimeisenä isompana hankintana saatiin vihdoin upea led-taulu ratsastusmaneesin seinään. Taulusta on mahdollista seurata ratsukon ratsastusradan teitä hevosen selästä. Opettaja ohjaa taulua Ipadilla maneesissa ja voi vaihtaa ratsukosta toiseen led-taulun näkymää.

Kiitos kaikille hankkeen matkassa tavalla tai toisella mukana olleille – ilman teitä tätä mahtavaa kokonaisuutta ei olisi saatu tähän pisteeseen. Hankkeen myötä Harju sai valtavasti uusia avauksia ja yhteistyökumppaneita ja mahdollisuuksia taas luoda jotain uutta. Tammikuussa 2022 aloitan AIRIDE-hankkeessa, jossa tässä hankkeessa tuotettua paikannusosaamista hyödynnetään taas pidemmälle ja uudelle tasolle.

Ohjelmiston viimeinen päivitys tehtiin vielä tällä viikolla ja nyt näyttää upealta. Kuvassa ruunien aktiivisuus viimeisen 24 tunnin ajalta.

Hevosten seurantaa tägien avulla,