Hanke etenee!

Viime blogipostauksen jälkeen on hankerintamalla tapahtunut edistystä – hankkeelle on tulossa ratsastussimulaattori ja seuranta- ja paikannuslaitteiden hankinnassa on päästy kilpailutusvaiheeseen.

Ratsastussimulaattori tulee täydentämään ja vahvistamaan Harjun oppimiskeskuksen simulaatio-opetusta – tavoitteena on vahvistaa Harjua ratsastussimulaatiokeskuksena. Ratsastussimulaatiokeskusta tullaan hyödyntämään sekä ammatillisen opetuksen näkökulmasta mutta myös tutkimuksen näkökulmasta.

Hankkeessa on nyt haussa ratsukon paikannus- ja seurantajärjestelmä maneesiin ja hevosten paikannus- ja seurantajärjestelmä aktiivipihattoon. Prosessi hankkeen alusta kilpailutuksen avaamiseen on ollut itselleni varsinainen oppimatka. Mukaani matkalle olen onneksi saanut ihan mielettömän sparraajan – Cursorilta Keino Osaamiskeskuksen muutosagentin Annemari Rantalan! Annemari on tuonut ihan uusia näkökulmia Harjun hevosalan koulutus- ja tutkimuskeskushankkeen läpivientiin.

Harjun hevosalan koulutus- ja tutkimuskeskushanke on jo itsessään innovatiivinen hanke.  Hankintamenettely, joka hankkeeseen on valittu, on neuvottelumenettely, joka on myös innovatiivinen hankintamenettelytapa. Miksi sitten päädyimme toteuttamaan hankinnat neuvottelumenettelyllä? Syynä on hankintojemme erityislaatuisuus – emme pysty määrittelemään hankinnan kohdetta tarkasti käymättä siitä ensin neuvotteluita ehdokkaiden kanssa.

Kilpailutus on auki 11.5.2020 klo 12 asti ja tästä linkistä pääset tutustumaan hankintailmoitukseen:

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/30107/notice/45039/overview

 

Kuvassa Harjun oppimiskeskuksen maneesi, jonne ratsukon seuranta- ja paikannusjärjestelmä on tarkoitus sijoittaa.