Meille töihin

Harjun oppimiskeskuksen avoimet työpaikat

Harjun Oppimiskeskus Oy on Virolahdella toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan oppilaitos, joka järjestää hevostalouden, maatalouden, metsäalan, puutarha-alan sekä luonto- ja ympäristöalan ammatillista koulutusta. Lisäksi luonnonkauniissa ja historiallisessa kartanomiljöössä toteutetaan monipuolisesti elämyksellisiä matkailupalveluja.


KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Haemme palvelukseemme määräaikaiseen työsuhteeseen 20.5. – 11.8.2024 väliseksi ajaksi kahvilatyöntekijää. Etsimämme henkilö on asiakaslähtöinen ja ulospäinsuuntautunut toimija, joka suoriutuu kesäkahvilamme monipuolisista toimintarutiineista itsenäisesti.

Työssä pärjää hyvin asiakaspalvelevalla reippaalla, ahkeralla ja positiivisella työotteella. Odotamme hakijoilta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijoilta edellytämme alkoholi- ja hygieniapassia. Muu perehdytys ja mahdolliset koulutukset järjestetään työn puolesta.

Tehtävään valitun on ennen palvelussuhteen alkamista osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva haettuun tehtävään. Tehtävässä sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tarjoamme monipuolisen sekä intensiivisen työympäristön ja -tehtävän.

Hakemukset sähköpostilla 1.5.2024 mennessä osoitteeseen: suvi.mcintosh@harjunopk.fi.

Lisätietoja antavat:
ravintolapäällikkö Maija-Liisa Forsell, p. 044 739 4041, maija-liisa.forsell@harjunopk.fi

Jätä avoin hakemus

Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa avointa tehtävää juuri nyt, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteella suvi.mcintosh@harjunopk.fi.


Meillä työskentelee eri alojen asiantuntijoita, opetus- ja ohjausalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee myös muun muassa ruoka-, kiinteistö-, hallinto- ja talouspalveluiden, markkinoinnin ja tietohallinnon ammattilaisia. Tarjolla saattaa olla esimerkiksi sijaisuuksia, lyhytaikaisia työtehtäviä sekä muita asiantuntijatehtäviä muun muassa luennoitsijoina ja kouluttajina.