Kesäkahvila Kiessi

Tunnelmallinen kesäkahvila Kiessi

Kesäkahvila Kiessi tarjoaa virkistystä kesän helteisiin tunnelmallisessa ympäristössä. Kiessissä on tarjolla makeaa ja pientä suolaista sekä erilaisia kahveja idyllisen viljamakasiinin seinien suojassa. Kahvilassa on A-oikeudet ja paikallisen panimon tuotteita. Kesäisin kahvilassa on esillä myös näyttelyitä, joihin on vapaa pääsy.

Kesäkahvila Kiessi on avoinna kesäkuukausina matkailijoille, mutta se on mahdollista varata myös yksityistilaisuutta varten. Kiessissä ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin.
Tunnelmallisessa kesäkahvilassa tilaa on n. 130m2 verran ja asiakaspaikkoja sisätiloissa on 80. Ulkoterassilla on 12 asiakaspaikkaa ja tiloista löytyy WC:t.  

 

Kesäkahvila Kiessi juhlatKesäkahvila Kiessi

 

Yksityistilaisuuksia ja ryhmävarauksia voi tiedustella Ravintola Auran kautta. Tutustu myös muihin juhlatiloihimme täällä!

Tervetuloa herkuttelemaan!

mansikkakakku Kesäkahvila KiessiKiessikahvila

 

Aukioloajat 2020

3.6. - 9.8.2020 keskiviikosta sunnuntaihin klo 14.00 - 19.00

Kesäkahvila aukeaa jälleen ensi kesänä 2021! 
 

 

Yhteystiedot

Harjun oppimiskeskus,
Ravintola Aura
puh 044 739 4040
ravintola(at)harjunopk.fi

 

Näyttelyt kesä 2020

1.-30.6.2020 Totta vai Tarua - Jaakko Liukkosen ja Tero Kainon yhteisnäyttely.
Esillä on Liukkosen paperimassasta tekemiä naamioita, veistoksia, pastellitöitä ja installaatioita sekä Kainon tekemiä eri aiheisia koruja.
Näyttelyn nimi tulee uskomusten ja tarinoiden maailmasta. Näyttelyssä katsoja voi itse päättää, mikä on totta ja mikä tarua. 

1.7.2020 Vanhaa Virolahtea vesivärikuvina
Marja-Terttu Ojalan maalauksia kesäkahvila Kiessissä heinäkuun ajan.