Kokous- ja juhlatilat

Harjun monipuoliset juhlatilat

Harjun kartanomiljöö on suosittu hääpaikka, mutta juhlatilamme sopii erinomaisesti myös muiden juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Harjun juhlatiloissa voi järjestää muun muassa rippi- ja ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä, erilaisia yritystilaisuuksia, kuten koulutustilaisuuksia, kokouksia tai virkistyspäiviä, kesä- ja joulujuhlia unohtamatta. Autamme mielellämme teitä valitsemaan sopivat tilat tarpeidenne mukaan. Harjusta myös maistuvat ruoat niin pienille kuin isommillekin ryhmille tilaisuuksien yhteydessä. 

 

Harjusta löytyy useita juhlatiloja kartanosta maalaisromanttiseen navettarakennukseen

Kiessin vintti on maalaisromanttinen juhlatila, joka sopii täydellisesti esimerkiksi hääjuhliin! Kiessin vintti sijaitsee vanhan navettarakennuksen yläkerrassa ja sinne mahtuu noin 130 henkilöä ruokailemaan ja juhlimaan. Juhlatarjoilun voit järjestää itse tai käyttää pitopalveluamme. Tutustu Kiessin Vintin juhlatiloihin täällä.

Harjun 1816 valmistuneen kartanon juhlatilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten merkkipäivien ja juhlien pitopaikaksi sekä pienimuotoisten kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Tutustu Harjun Kartanon juhla- ja kokoustiloihin täällä.

Rantaharju sijaitsee Suomenlahden rannalla, noin 3 kilometrin päässä Harjusta. Merelliset kokous- ja saunatilat sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen kokoukselle ja illanvietolle. Tilat soveltuvat myös erilaisiin kesäjuhliin. Lue lisää Rantaharjun kokous- ja saunatiloista täältä.

 

AUDITORIO/LIIKUNTASALI/JUHLASALI

Luokkarakennuksen liikuntasaliin vuonna 2010 valmistunut 198 hengen auditorio nykyaikaisine av-laitteineen tarjoaa hyvät tilat isommillekin kokouksille ja seminaareille.

Ilman aukaistavaa auditoriota tilaa voidaan käyttää normaalin liikuntasalin ja juhlasalin tavoin. Pöytiä ja tuoleja löytyy 200 hengelle. Salin koko on 15m x 27m.

 

LUOKKAHUONEET

Luokkahuoneita Harjusta löytyy sekä Vanhasta luokkarakennuksesta että Uudesta luokkarakennuksesta.

Luokkahuoneet ovat varattavissa kokousten ja kurssien pitopaikaksi. 10 erilaista luokkatilaa ovat kaikki varustettuja pulpeteilla, videotykillä, valkokankaalla ja dokumenttikameralla. Uudesta luokkarakennuksesta voi saada tarvittaessa käyttöön myös television sekä pianon. Luokkatilat sopivat tilasta riippuen n. 12-30 henkilölle:

Uusi luokkarakennus: U1= 23hlöä, U2= 26 hlöä, U4=22hlöä, U5/labra=12hlöä, U6=15hlöä, ATKluokka=14 hlöä

Vanha luokkarakennus: V1=27hlöä, V2=15hlöä, V3=18hlöä

 

SAUNATILAT

Uudessa luokkarakennuksessa on kaksi saunatilaa, joita voi vuokrata tilaisuuksien yhteydessä. Tiloihin kuuluu sauna, suihkutilat, pukuhuone ja wc.

 

Kesäkahvila Kiessi

Kesäkahvila Kiessi on avoinna kesäkuukausina matkailijoille, mutta se on mahdollista varata myös yksityistilaisuutta varten. Kesäkahvilan aukioloajat löydät täältä.  Kiessissä ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin.
Tunnelmallisessa kesäkahvilassa tilaa on n. 130m2 verran ja asiakaspaikkoja sisätiloissa on 80. Ulkoterassilla on 12 asiakaspaikkaa ja tiloista löytyy WC:t. 

 

Kesäkahvila Kiessi juhlatKiessikahvila

Kiessissä on tarjolla makeaa ja pientä suolaista sekä erilaisia kahveja idyllisen viljamakasiinin seinien suojassa. Kahvilassa on A-oikeudet ja paikallisen panimon tuotteita. Kesäisin kahvilassa on esillä myös näyttelyitä, joihin on vapaa pääsy.

 

Piha-alueet

Kesäaikaan Harjun kartanomiljöön piha-alueet soveltuvat mainiosti suurten tapahtumien järjestämiseen. Alueelta löytyy puistoalueita, laakeita peltoalueita ja nurmikenttä.

Harjun lampipuisto

 

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Kokous- ja juhlatiloja sekä tarjoiluja voi tiedustella Ravintola Aurasta.