Kokous- ja juhlatilat

Vuokraamme monipuolisia tilojamme erilaisiin kokouksiin, koulutustilaisuuksiin ja juhliin. Tarjoamme maistuvat ruoat niin pienille kuin isommillekin ryhmille tilaisuuksien yhteydessä. 

 

HARJUN KARTANO

Harjun 1816 valmistuneen kartanon tilat soveltuvat erinomaisesti pienimuotoisten kokousten, koulutustilaisuuksien sekä erilaisten merkkipäivien ja juhlien pitopaikaksi.

 

Päärakennuksen kokoushuoneen pöydän ääreen mahtuu tilavasti noin 14 henkilöä, mutta tarvittaessa pöydän ääreen saadaan mahtumaan 18 istumapaikkaa. Viereisissä huoneissa, Luokkakuvahuoneessa ja Kirjastossa, on molemmissa 16 istumapaikkaa ja lisäksi Valkeassa salissa ja Vihreässä salissa on istumapaikkoja muutamille henkilöille. Kartanossa on piano, jota asiakkaat voivat käyttää juhlien yhteydessä.

Harjun päärakennuksen salit

 

Kokoushuoneessa käytettävissä on videotykki ja valkokangas. Tarvittaessa toimitamme tiloihin myös fläppitaulun.

Kokoustila Harjun päärakennus

Harjun kartanon tiloissa on 80 asiakaspaikkaa.

 

AUDITORIO/LIIKUNTASALI/JUHLASALI

Luokkarakennuksen liikuntasaliin vuonna 2010 valmistunut 198 hengen auditorio nykyaikaisine av-laitteineen tarjoaa hyvät tilat isommillekin kokouksille ja seminaareille.

Ilman aukaistavaa auditoriota tilaa voidaan käyttää normaalin liikuntasalin ja juhlasalin tavoin. Pöytiä ja tuoleja löytyy 200 hengelle. Salin koko on 15m x 27m.

 

LUOKKAHUONEET

Luokkahuoneita Harjusta löytyy sekä Vanhasta luokkarakennuksesta että Uudesta luokkarakennuksesta.

Luokkahuoneet ovat varattavissa kokousten ja kurssien pitopaikaksi. 10 erilaista luokkatilaa ovat kaikki varustettuja pulpeteilla, videotykillä, valkokankaalla ja dokumenttikameralla. Uudesta luokkarakennuksesta voi saada tarvittaessa käyttöön myös television sekä pianon. Luokkatilat sopivat tilasta riippuen n. 12-30 henkilölle:

Uusi luokkarakennus: U1= 23hlöä, U2= 26 hlöä, U4=22hlöä, U5/labra=12hlöä, U6=15hlöä, ATKluokka=14 hlöä

Vanha luokkarakennus: V1=27hlöä, V2=15hlöä, V3=18hlöä

 

SAUNATILAT

Uudessa luokkarakennuksessa on kaksi saunatilaa, joita voi vuokrata tilaisuuksien yhteydessä. Tiloihin kuuluu sauna, suihkutilat, pukuhuone ja wc.

 

RANTAHARJUN KOKOUS- JA SAUNATILAT

Rantaharju sijaitsee Suomenlahden rannalla, noin 3 kilometrin päässä Harjusta. Merelliset kokous- ja saunatilat sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen kokoukselle ja illanvietolle.

Rantaharju merenrantamökki

Rantaharjussa on tilava 100m2 takkatupa, tupakeittiö, rantasauna, puku- ja pesuhuone sekä inva-wc. Takkatuvan pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 50 henkilöä.

Rannalla on grillikatos, ponttonilaituri, hiekkaranta ja soutuvene, jotka on tarkoitettu asiakkaiden käyttöön. 

Rantaharjun vieressä on pieni mökki nimeltään Pikku-Harju, jota voi vuokrata yhdessä Rantaharjun kanssa tai erikseen. Pikku-Harjussa on pieni keittiö, nukkumapaikat 2-3 henkilölle, WC, pesuhuone ja sähkösauna.

Osoite: Joensuuntie 248, 49980 Ravijoki.

 

Kesäkahvila Kiessi

Tunnelmallisessa Kesäkahvila Kiessissä tilaa on n. 130m2 verran ja asiakaspaikkoja sisätiloissa on 80. Ulkoterassilla on 12 asiakaspaikkaa ja tiloista löytyy WC:t. 

Kiessikahvila

Kesällä Kesäkahvila Kiessi on avoinna matkailijoille päivittäin, mutta se on mahdollista varata myös yksityistilaisuutta varten. Tilassa ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin.

Kesäkahvila Kiessi

 

Kiessin vintti

Kiessin vintti on maalaisromanttinen juhlatila, joka sopii täydellisesti esimerkiksi hääjuhliin! Kiessin vintti sijaitsee vanhan navettarakennuksen yläkerrassa ja sinne mahtuu noin 100 henkilöä ruokailemaan ja juhlimaan. Harjusta löytyy kaikki juhliin tarvittava kuten pöydät, tuolit, pöytäliinat, astiat ja pitopalvelu. Tilassa ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin. Mahdollisuus laajentaa juhlatilaa pystyttämällä juhlateltta Kiessin vintin viereen.

 

Piha-alueet

Kesäaikaan Harjun kartanomiljöön piha-alueet soveltuvat mainiosti suurten tapahtumien järjestämiseen. Alueelta löytyy puistoalueita, laakeita peltoalueita ja nurmikenttä.

 

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Kokous- ja juhlatiloja sekä niiden varauksia voi tiedustella Ravintola Aurasta.