Kokous- ja juhlatilat

Harjun monipuoliset juhlatilat

Harjun kartanomiljöö on suosittu hääpaikka, mutta juhlatilamme sopii erinomaisesti myös muiden juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Harjun juhlatiloissa voi järjestää muun muassa rippi- ja ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä, erilaisia yritystilaisuuksia, kuten koulutustilaisuuksia, kokouksia tai virkistyspäiviä, kesä- ja joulujuhlia unohtamatta. Autamme mielellämme teitä valitsemaan sopivat tilat tarpeidenne mukaan. Harjusta myös maistuvat ruoat niin pienille kuin isommillekin ryhmille tilaisuuksien yhteydessä. 

HARJUN KARTANO

Harjun 1816 valmistuneen kartanon juhlatilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten merkkipäivien ja juhlien pitopaikaksi sekä pienimuotoisten kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. 

Harjun päärakennuksen salit

Kartanon juhlasalissa on tilaa noin 40 henkilölle ja kaiken kaikkiaan kartanon juhlatilassa on noin 80 asiakaspaikkaa. Luokkakuvahuoneessa ja Kirjastossa, on molemmissa 16 istumapaikkaa ja lisäksi Valkeassa salissa ja Vihreässä salissa on istumapaikkoja muutamille henkilöille. Kartanossa on piano, jota asiakkaat voivat käyttää juhlien yhteydessä tunnelman nostattamiseen.

Harjun Kartanon juhlasali

Harjun kartanon juhlatilat

Harjusta saatte kaiken mitä juhla tai muu tilaisuus tarvitsee: pitopalvelun, tarjoilun, astiat, pöytäliinat ja henkilöstön. Juhlavieraiden majoitukset onnistuvat myös juhlapaikan välittömässä läheisyydessä. Tutustu majoitustiloihimme täällä. 

Päärakennuksen kokoushuoneen pöydän ääreen mahtuu tilavasti noin 14 henkilöä, mutta tarvittaessa pöydän ääreen saadaan mahtumaan 18 istumapaikkaa. Kokoushuoneessa käytettävissä on videotykki ja valkokangas. Tarvittaessa toimitamme tiloihin myös fläppitaulun.

Kokoustila Harjun päärakennus

 

Kiessin vintti

Kiessin vintti on maalaisromanttinen juhlatila, joka sopii täydellisesti esimerkiksi hääjuhliin! Kiessin vintti sijaitsee vanhan navettarakennuksen yläkerrassa ja sinne mahtuu noin 130 henkilöä ruokailemaan ja juhlimaan. Juhlatarjoilun voit järjestää itse tai käyttää pitopalveluamme. Palveluun sisältyy kaikki mitä juhlaanne tarvitsette: pöydät, tuolit, pöytäliinat, astiat. Tarjoilut toteutetaan toiveidenne mukaisesti.

Tilassa ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin. Juhlatilaa on mahdollisuus laajentaa pystyttämällä juhlateltta Kiessin vintin viereen. 

Kiessin vintti häät

Kiessin vintti on kuin luotu maalaisromanttisille häille. Tilat ovat koristeltavissa oman toiveen mukaisesti. Kiessin vintillä ei ole A-oikeuksia, joten omien juomatarjoilujen järjestäminen on mahdollista.

 

AUDITORIO/LIIKUNTASALI/JUHLASALI

Luokkarakennuksen liikuntasaliin vuonna 2010 valmistunut 198 hengen auditorio nykyaikaisine av-laitteineen tarjoaa hyvät tilat isommillekin kokouksille ja seminaareille.

Ilman aukaistavaa auditoriota tilaa voidaan käyttää normaalin liikuntasalin ja juhlasalin tavoin. Pöytiä ja tuoleja löytyy 200 hengelle. Salin koko on 15m x 27m.

 

LUOKKAHUONEET

Luokkahuoneita Harjusta löytyy sekä Vanhasta luokkarakennuksesta että Uudesta luokkarakennuksesta.

Luokkahuoneet ovat varattavissa kokousten ja kurssien pitopaikaksi. 10 erilaista luokkatilaa ovat kaikki varustettuja pulpeteilla, videotykillä, valkokankaalla ja dokumenttikameralla. Uudesta luokkarakennuksesta voi saada tarvittaessa käyttöön myös television sekä pianon. Luokkatilat sopivat tilasta riippuen n. 12-30 henkilölle:

Uusi luokkarakennus: U1= 23hlöä, U2= 26 hlöä, U4=22hlöä, U5/labra=12hlöä, U6=15hlöä, ATKluokka=14 hlöä

Vanha luokkarakennus: V1=27hlöä, V2=15hlöä, V3=18hlöä

 

SAUNATILAT

Uudessa luokkarakennuksessa on kaksi saunatilaa, joita voi vuokrata tilaisuuksien yhteydessä. Tiloihin kuuluu sauna, suihkutilat, pukuhuone ja wc.

 

RANTAHARJUN KOKOUS- JA SAUNATILAT

Rantaharju sijaitsee Suomenlahden rannalla, noin 3 kilometrin päässä Harjusta. Merelliset kokous- ja saunatilat sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen kokoukselle ja illanvietolle. Tilasta löytyy videotykki ja valkokangas.

Rantaharjussa on tilava 100m2 takkatupa, tupakeittiö, rantasauna, puku- ja pesuhuone sekä inva-wc. Takkatuvan pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 50 henkilöä. Rantaharjun pöydät ja tuolit voidaan järjestää haluttuun muotoon ja tila soveltuu hyvin erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi. Tarjoamme kattavat catering-palvelut myös Rantaharjun tilaisuuksiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa juhlaan tai muuhun tilaisuuteen sopivan menukokonaisuuden.

Rantaharju merenrantamökki

Rantaharju mökki ja laituri

Rantaharju tupa

Rantaharju tupa

Rannalla on grillikatos, ponttonilaituri, hiekkaranta ja soutuvene, jotka on tarkoitettu asiakkaiden käyttöön. 

Rantaharjun vieressä on pieni mökki nimeltään Pikku-Harju, jota voi vuokrata yhdessä Rantaharjun kanssa tai erikseen. Pikku-Harjussa on pieni keittiö, nukkumapaikat 2-3 henkilölle, WC, pesuhuone ja sähkösauna.

Rantaharjun mökki Pikku-Harju

Osoite: Joensuuntie 248, 49980 Ravijoki.

 

Kesäkahvila Kiessi

Kesäkahvila Kiessi on avoinna kesäkuukausina matkailijoille, mutta se on mahdollista varata myös yksityistilaisuutta varten. Kesäkahvilan aukioloajat löydät täältä.  Kiessissä ei ole lämmitystä, joten se sopii ainoastaan kesäjuhliin.
Tunnelmallisessa kesäkahvilassa tilaa on n. 130m2 verran ja asiakaspaikkoja sisätiloissa on 80. Ulkoterassilla on 12 asiakaspaikkaa ja tiloista löytyy WC:t. 

Kiessikahvila

Kesäkahvila Kiessi

Kesäkahvila Kiessi juhlat

Kiessissä on tarjolla makeaa ja pientä suolaista sekä erilaisia kahveja idyllisen viljamakasiinin seinien suojassa. Kahvilassa on A-oikeudet ja paikallisen panimon tuotteita. Kesäisin kahvilassa on esillä myös näyttelyitä, joihin on vapaa pääsy.

 

Piha-alueet

Kesäaikaan Harjun kartanomiljöön piha-alueet soveltuvat mainiosti suurten tapahtumien järjestämiseen. Alueelta löytyy puistoalueita, laakeita peltoalueita ja nurmikenttä.

Harjun lampipuisto

 

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Kokous- ja juhlatiloja sekä tarjoiluja voi tiedustella Ravintola Aurasta.