Simulaattorivalmennus

Ratsastussimulaattori

Harjun oppimiskeskuksessa on Suomen ensimmäinen esteratsastussimulaattori ja syksyllä 2020 Harjuun saapui jo toinen simulaattori. Ratsastussimulaattorit ovat hevosalan opiskelijoiden käytössä tukemassa oppimista.

Simulaattori antaa ratsastajalle palautetta tekniikasta ja ongelmakohdista, muun muassa istunnan painopistealueista ja apujen käytöstä. Ohjelmoitava simulaattori toimii kaikissa askellajeissa. Simulaattorin vieressä ohjaavalla opettajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus ohjata ratsastajaa vaikka kädestä pitäen. Muu ryhmä voi seurata opetusta samalla lähietäisyydellä.

Esteratsastussimulaattorin selkään voi nousta taitotasosta riippumatta. Enimmäispainorajoitus on 100 kg.

Simulaattorivalmennusta voi varata ryhmille ja yksittäisille ratsastajille. Valmennuksen vähimmäiskesto on 1 tunti. Tuntien saatavuutta voi tiedustella Rosa Roslakka, markkinointiassistentti, rosa.roslakka@harjunopk.fi tai täyttämällä alla oleva varauslomake.

 

Hinnasto

15 minuuttia 25€
30 minuuttia 45€
60 minuuttia 90€

 

 

Simulaattori on toistaiseksi suljettu vallitsevan tilanteen vuoksi. 

Varauslomake

Onnistuneesta lomakkeen lähetyksestä näkyy ruudulla kuittaus. Jos sinulla on ongelmia lähetyksessä, varmista, että olet täyttänyt kaikki tarvittavat kentät! Henkilökuntamme vahvistaa varauksen erillisellä sähköpostilla kolmen arkivuorokauden kuluessa.