Opiskele Floristiksi Harjussa

Harjussa voi nyt opiskella floristiksi! Uusi koulutus alkaa 4.12.2023 uudessa floristiikkatalossa.

Oletko suorittanut puutarha-alan perustutkinnon tai hankkinut työkokemusta kukkakaupassa? Floristiikan osaamisalalla vahvistat kukkasidontataitojasi sekä laajennat alan myynti- ja markkinointiosaamistasi.

Floristiikan osaamisalan suorittaneena floristina osaat palvella asiakkaita asiantuntevasti, esitellä alan tuotteita ja neuvoa asiakkaita valinnoissa. Floristina autat asiakkaita valitsemaan juuri heidän kulloisiinkiin tarpeisiin parhaiten sopivat kasvit antamalla samalla neuvoja kukkien hoitoon liittyen. Osaat myös suunnitella ja tehdä tilattuja kukkasidontatöitä ja käsitellä niihin tarvittavia materiaaleja varmistaen töiden laadun. Työssäsi floristina saat myös käyttää luovuuttasi tarjotaksesi loistavaa asiakaspalvelua asiakkaille.

Floristina tiedät miten markkinoida floristista alaa sekä kehittää tuotteita ja palveluja monipuolisesti. Koulutuksen aikana opit hyödyntämään tiimimäistä toimintatapaa työyhteisöissä ja tunnistat omia vahvuuksiasi.

Floristina voit työskennellä kukkakaupassa, kukkatalossa, puutarhamyymälässä tai muussa floristisen alan työympäristössä yrittäjänä, työyhteisön jäsenenä tai freelancerina floristisen alan ammattilaisena.

Pakolliset tutkinnon osat:
Asiakkaiden palveleminen floristisella alalla 30 osp
Markkinointi floristisella alalla 45 osp
Kukkasidontatöiden suunnitteleminen ja tekeminen 45 osp


Valinnaiset tutkinnon osat:
Juhlakoristelun suunnitteleminen ja toteuttaminen 30 osp
Kasveilla stailaaminen 30 osp
Floristisen alan kilpailijana toimiminen 30 osp
Puutarha-alan yrittäjänä toimiminen osp
Työhön opastaminen 30 osp
Toisen osaamisalan tutkinnon osa30 osp
Ammatillinen tutkinnon osa tai osia ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta 30 osp

Koulutuksen hinta on 400 e/tutkinto tai 200 e/tutkinnon osa.

Aloita floristin opinnot Harjussa 4.12.2023 ja kehitä osaamistasi puutarha-alalla, hae opiskelemaan!