Meille töihin

Harjun Oppimiskeskus Oy on Virolahdella toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan oppilaitos, joka järjestää hevostalouden, maatalouden, puutarhatalouden sekä luonto- ja ympäristöalan ammatillista koulutusta. Lisäksi luonnonkauniissa ja historiallisessa kartanomiljöössä toteutetaan monipuolisesti elämyksellisiä matkailupalveluja.

 

Oppilaitos on kehittämässä hevosalaa ja toteuttaa vuoden 2019 aikana nykyaikaisen aktiivipihaton oppilaitoksen hevosille. Uuden hevostenhoidon oppimisympäristön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi haemme palvelukseemme toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin hevostenhoidosta ja – hyvinvoinnista kiinnostuneita

 

HEVOSTENHOITAJIA

Haettava tehtävä sisältää päivittäiset hevostenhoitotyöt sekä oppilaitoksen opiskelijoiden ohjaamisen hevostenhoitotöissä. Lisäksi hevostenhoitaja osallistuu toiminnan kehittämiseen sekä toimii mahdollisuuksien mukaan oppilaitoksen markkinoinnissa hevosten hyvinvoinnin asiantuntijana.

Hakijoilta edellytämme hyviä hevosten käsittelytaitoja, soveltuvaa ammatillista tutkintoa sekä erinomaisia ryhmä- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme kokemusta ja innostuneisuutta aktiivipihatoista. Edelleen katsomme hakijoille eduksi monipuolisen osaamisen hevosalalla, kengitystaidon, sujuvan englanninkielen taidon sekä riittävän tieto- ja viestintäteknisen osaamisen.

Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva haettuun tehtävään. Tehtävässä sovelletaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävien täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja nykyaikaisen työympäristön ja työn sisällön sekä hyvät henkilöstöedut. Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokra-asuntoon.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköpostilla 28.10.2018 mennessä osoitteeseen: mika.palosara@harjunopk.fi.

Lisätietoja antavat:
toimitusjohtaja/rehtori Mika Palosara, mika.palosara@harjunopk.fi
apulaisrehtori Juliska Storskrubb, juliska.storskrubb@harjunopk.fi
apulaistilanhoitaja Kari Heimala, kari.heimala@harjunopk.fi