Meille töihin

Harjun Oppimiskeskus Oy on Virolahdella toimiva valtakunnallinen luonnonvara-alan oppilaitos, joka järjestää hevostalouden, maatalouden, metsätalouden, puutarhatalouden sekä luonto- ja ympäristöalan ammatillista koulutusta. Lisäksi luonnonkauniissa ja historiallisessa kartanomiljöössä toteutetaan monipuolisesti elämyksellisiä matkailupalveluja.

 

Uuden hevostenhoidon oppimisympäristön kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi haemme tiimiimme hevostenhoidosta ja - hyvinvoinnista kiinnostunutta
 

Hevostenhoitajaa

 

Tehtävään kuuluu päivittäiset hevostenhoitotyöt ja opiskelijoiden ohjaaminen hevostenhoitotöissä. Lisäksi valitulta odotetaan kykyä ja innostuneisuutta hevosten hyvinvoinnin kehittämiseen.

 

Hakijoilta edellytämme hyviä hevosten käsittelytaitoja sekä työssä tarvittavien koneiden ja laitteiden käyttötaitoja, soveltu­vaa ammatillista tutkintoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyö­taitoja.

 

Arvostamme kokemusta ja innostuneisuutta aktiivipihatoista. Katsomme hakijoille eduksi monipuolisen osaamisen hevosalalla, ajo- ja kengitystaidon, sujuvan englanninkielen taidon sekä riittävän tieto- ja viestintäteknisen osaamisen.

 

Tarjoamme monipuolisen ja nykyaikaisen työympäristön ja työn sisällön sekä hyvät henkilöstöedut. Tarjoamme myös mahdolli­suuden vuokra-asuntoon.

 

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Tehtävien täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset sähköpostilla 8.7.2019 mennessä osoitteeseen: mika.palosara@harjunopk.fi