Vahtivuoren Kekri 30.10.

Perjantai, lokakuu 30, 2020 - 18:00 - 21:00

Tervetuloa 30.10 Vahtivuoren Kekri -tapahtumaan klo 18-21!

Pimenevässä lokakuun illassa puut ja kallio valaistaan värivaloin. Illan aikana kuullaan rentoa ja menevää musiikkia, herkutellaan uuden sadon antimilla ja ihastellaan Haminan Teinisirkuksen upeaa tulishowta! Hämärästä Vahtivuoren ympäristöstä löytyy myös kammokuja, joten astu sisään - jos uskallat!
Ilta huipentuu Kekripukin polttamiseen.

Kekri on suomalainen syysjuhla, jolla on juuret vuosituhansia vanhassa eurooppalaisessa maatalouskulttuurissa. Entisaikaan kekrinä juhlittiin sadonkorjuuta ja vuoden vaihtumista. Viime vuosina kekri on saanut uusia muotoja aina lähiruokamarkkinoista rokkikonsertteihin. Kekrin ytimessä ovat yhteisöllisyys yli sukupolvirajojen, irtiotto arjesta sekä tietysti uuden sadon antimista nauttiminen. Kekrin aika alkaa Mikkelinpäivänä ja jatkuu Pyhäinpäivään saakka.

Vahtivuoren Kekrin ohjelmassa mm.

- klo 18 Syrjäsen perheorkesteri - menevää musaa, lauluja lapsille, yhteislauluja
- 18.30 Haminan Teinisirkus, tulishow 1
- 19.00 Viinamäen miehet - juomalauluja akustisella folk-otteella
- 19.30 Haminan Teinisirkus, tulishow 2
- 20.00 Viinamäen miehet - lisää juomalauluja!
- 20.30 Kekripukin polttoseremonia, mukana Teinisirkus

Myyntipisteitä, keittoa, kahvia ym!

Muutokset mahdollisia. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Ethän saavu tilaisuuteen sairaana.

Osoite: Vahtivuorentie 401, 49980 Ravijoki, Paikalla liikenteenohjaus.

 

Onko sinulla ylimääräistä satoa, käsitöitä tai muita omia tuotteita? Tule Kekri-tapahtumaan 30.10.2020 myymään tuotteitasi veloituksetta! Varaa paikkasi ja ota yhteyttä rosa.roslakka@harjunopk.fi

 

 

Kekri järjestetään osana Vahtivuori elää -hanketta, joka on saanut rahoitusta Leader Sepran kautta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Kaikki tapahtumat