Tule tutustumaan opiskeluun Harjussa 15.12.2021

Keskiviikko, joulukuu 15, 2021 - 09:00 - 13:00

TUTUSTU HARJUUN -KIERROS JÄRJESTETÄÄN TAAS OPISKELUSTA KIINNOSTUNEILLE JA HEIDÄN LÄHEISILLEEN KESKIVIIKKONA 15.12.2021 klo 9-13.

Harjun oppimiskeskuksessa opiskellaan merenrannan, metsän ja luontopolkujen läheisyydessä. Vehreä puutarha vesilampineen ympäröi Harjun kartanoa ja opiskelijoiden asuinrakennuksia sen pihapiirissä. Harju on investoinut rohkeasti oppimisympäristöihin ja lisännyt opiskelualoja. Nyt koulutusaloja ovat hevosala, puutarha-ala, maatalousala, metsätalousala sekä luonto- ja ympäristöala. Erityisesti tuotantoeläintenhoitajille sekä hevostenhoitajille olisi nyt työmarkkinoilla kysyntää. Harjussa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon ratsastuslinjalla.

Tutustumispäivillä kerrotaan muun muassa Harjun koulutusaloista, asuntolassa asumisesta sekä vapaa-ajasta.

Tutustumispäivään järjestetään meno-paluukuljetus halukkaille Haminasta sekä Miehikkälästä! Haminasta on jatkoyhteydet linja-autolla esimerkiksi Kotkaan, Helsinkiin, Kouvolaan ja Lappeenrantaan.

Ilmoittaudu mukaan hauskaan päivään Harjussa!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset paivi.tahvanainen@harjunopk.fi
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä  nimi, yhteystiedot ja kierroksen päivämäärä sekä osallistutko kuljetukseen Haminasta tai Miehikkälästä.

Kaikki tapahtumat